česky  shqip  english 

Advanced search
na_celou_sirku
Photo: (@MZV)
Article notification Print Decrease font size Increase font size

“Salloni Vjeshtor” i Gjilanit– edicioni i 11-të i ekspozitës ndërkombëtare

Sivjet, prej 1 deri më 16 tetor në Gjilan, u mbajtë edicioni i 11-të i ekspozitës ndërkombëtare të arteve pamore “Salloni Vjeshtor”.
 

Misioni i Sallonit është komunikimi universal i vlerave, për publikun e përgjithshëm, përmes kulturës dhe arteve pamore. Në ekspozitë u prezantuan punime artistike nga Kosova, Maqedonia, Shqipëria, Rumania, Sllovenia, Turqia, Italia, Gjermania, Zvicra dhe Republika e Çekisë. Një artiste e re nga Praga, Kateřina Blahová, në këtë Sallon ekspozoi kanvasin e sajë “Zonja me Arush pellushin në të Kaltër”.

Galleries


Autumn Salon in Gjilane