česky  shqip  english 

Advanced search
Article notification Print Decrease font size Increase font size

Shkolla Verore Europiane (ESS), Pragë 16 -26 korrik 2016

“Europa në Lëvizje”
Shkolla Verore Evropiane, në Pragë, është një program intensiv mësimi 10 ditor i përqëndruar në integrimin evropian. Ky program organizohet nga një institucion udhëheqës i debatit të thellë -Institutit për Politika Europiane “EUROPEUM”, me seli në Pragë, në bashkëpunim me Kolegjin e Pragës – Fakulteti i Shkencave Shoqërore të Universitetit Charles dhe nën përgjegjësinë e Përfaqësuesit të Komisionit Europian në Republikën e Çekisë.
 

Programi i sivjetmë i Shkollës Verore Evropiane është titulluar “Europa në Lëvizje”. Si po ia del BE-ja me valën e tashme të migrimit? Si reagon në sfidat e brendshme? Gjejeni këtë në përvjetorin e 14 të Shkollës Verore Evropiane!

Ne e kemi mundësuar një lirim, për ata që pagujanë para 15 shkurtit dhe po ashtu e kanë edhe një program të bursave!
 

Gjejë më shumë në faqen tonë www.essprague.eu, ku mund të shihni fletëpalosjen e bashkëngjitur dhe videon nga programi i vitit të shkuar në  https://www.youtube.com/watch?v=vhwprMAhL4s.

Për të konkuruar në ESS, ju duhet të jeni student ose të keni diplomuar së voni. Fusha e studimit tuaj nuk është faktorë përcaktues – ne jemi të interesuar në njerëzit e motivuar!

Afati i fundit i konkurrimit është 31 maji - por konkuro me herët që të paguash më pak ;)