česky  shqip  english 

Advanced search
Article notification Print Decrease font size Increase font size

Takimi i ministrave të punëve të jashtme të Grupit të Vishegradit dhe të Ballkanit Perëndimor

Takimi vjetor i ministrave të punëve të jashtme të Grupit të Vishegradit (V$) dhe atyre të vendeve të Ballkanit Perëndimor, u mbajt më 28 maj 2109 në Bratislavë, nën kryesimin sllovak të V4-shit.

Takimi u përcoll nga Sekretari Shtetëror i Ministrisë së Punëve të Jashtme të Rumanisë duke përfaqësuar Kryesuesin e BE-së si dhe përfaqësuesi i Komisionit Evropian.

Pas takimit të ministrave të jashtëm të V4-shit, u publikua deklarata e përbashkët për Ballkanin Perëndimor.

Attachments

V4 Joint Statement 379 KB PDF (Adobe Acrobat document) 2019-05-29