česky  shqip  english 

Advanced search
na_celou_sirku
Photo: ZÚ Priština
Article notification Print Decrease font size Increase font size

Takimi i udhëheqësit të Ambasadës së Çekisë me Komandantin e KFOR-it

Më 11 dhjetor 2018 udhëheqësi i Ambasadës së Çekisë në Prishtinë, z. Pavel Bílek, u takua me komandantin e KFOR-it, gjeneralin Lorenzo D'Addario. Republika e Çekisë është, dhe do të ngelet, aleat i përgjegjshëm në NATO dhe do të vazhdojë të marrë pjesë në misionin ushtarak të KFOR-it në Kosovë, tha Pavel Bílek.
 

Komandanti i KFOR-it, Lorenzo D'Addario, theksoi se ai respekton shumë punën e Armatës së Çekisë. Ai çmoi shumë përcaktimin e pjesëmarrjes së ardhshme të Republikës së Çekisë në KFOR duke shtuar se përvojat më të mira i ka me ushtarët çek.

KFOR_ZÚ

KFOR_ZÚ

KFOR_ZÚ

KFOR_ZÚ

KFOR_ZÚ

KFOR_ZÚ