česky  shqip  english 

Advanced search
na_celou_sirku
Photo: ZU Pristina
Article notification Print Decrease font size Increase font size

Takimi i Udhëheqësit të Ambasadës së Çekisë me Kryeministrin e Republikës së Kosovës

Më 5 shkurt 2019, udhëheqësi i Ambasadës së Çekisë, z. Pavel Bílek, u prit nga Kryeministri i Republikës së Kosovës, z. Ramush Haradinaj. Kryeministri, marrëdhëniet në mes të Republikës së Çekisë dhe Kosovës i përshkroi si të shkëlqyeshme  dhe theksoi se ai është i interesuar në zhvillimin e marrëdhënieve ekonomike. Po ashtu, Kryeministri tha se ka shumë përvojë dhe i çmo kompanitë dhe ekspertët çek.
 

Udhëheqësi i Ambasadës së Çekisë, z. Pavel Bílek, siguroi kryeministrin Haradinaj se Republika e Çekisë është shumë e interesuar në zhvillimin e veprimtarisë së saj ekonomike në Kosovë. Në këtë kontekst z. Pavel Bílek përmendi të arriturat e dukshme të kompanive çeke. Si shembull përmendi veturat e “Škoda”-as si dhe  autobusët me origjinë çeke, “Iveco”, që ofrojnë transport urban në Prishtinë.

Attachments

Meeting 2 881 KB JPG (Picture / Photo) 2019-02-14

Meeting 3 930 KB JPG (Picture / Photo) 2019-02-14

Meeting 4 946 KB JPG (Picture / Photo) 2019-02-14

Meeting 5 200 KB JPG (Picture / Photo) 2019-02-14