česky  shqip  english 

Advanced search
Article notification Print Decrease font size Increase font size

Takimi i Zëvendës-udhëheqësit të Misionit me Kryetarin e Bashkësisë Hebraike “Bet Israel Kosova”

Më 3 shtator 2021, zëvendës-udhëheqësi i Ambasadës së Republikës së Çekisë, në Republikën e Kosovës, Juraj Melioris, u takua me kryetarin e Bashkësisë Hebraike “Bet Israel Kosova”, Dr. Hysen Hyseni. 

Në këtë takim të përbashkët, të dy partnerët, diskutuan për historinë e bashkësisë hebraike në Kosovë dhe mundësitë eventuale të bashkëpunimit në të ardhmen.