česky  shqip  english 

Advanced search
na_celou_sirku
Photo: Embassy of the Czech Republic
Article notification Print Decrease font size Increase font size

Takimi me Nënkryetaren e Lidhjes Demokratike të Kosovës

(This article expired 17.10.2020.)

Më 25 tetor 2019, udhëheqësi i Ambasadës së Çekisë në Prishtinë, Pavel Bílek, u takua me nënkryetaren e Lidhjes Demokratike të Kosovës, Vjosa osmani.

Më 25 tetor 2019, udhëheqësi i Ambasadës së Çekisë në Prishtinë, Pavel Bílek, u takua me nënkryetaren e Lidhjes Demokratike të Kosovës, Vjosa osmani. Tema kryesore e takimit ishte gjendja politike pas zgjedhjeve të parakohshme parlamentare në Kosovë. Nënkryetarja e LDK-së njoftoi për përparësitë e partisë së saj në themelimin e qeverisë së koalicionit. Vjosa Osmani dhe Pavel Bílek, po ashtu, biseduan për të ardhmen evropiane të Ballkanit Perëndimor dhe perspektivën e rinisjes së dialogut Kosovë-Serbi.