česky  shqip  english 

Advanced search
na_celou_sirku
Photo: Ambasada e Çekisë
Article notification Print Decrease font size Increase font size

Takimi me ushtarët çek në KFOR

Më 13 korrik, udhëheqësi i Ambasadës së Çekisë në Prishtinë, Pavel Bílek, u takua me ushtarët e njësitit çek që veprojnë në operacionin shumëkombësh e paqëruajtës në Kosovë (KFOR).

Udhëheqësi i Ambasadës falenderoi Komandantin e Njësisë dhe të gjithë antarët e sajë për një përfaqësim të jashtëzakonshëm të Republikës së Çekisë në kryerjen e detyrave brenda KFOR-it, edhe më shumë në kushtet tashmë të jashtëzakonshme të pandemisë së koronavirusit.