česky  shqip  english 

Advanced search
na_celou_sirku
Photo: Czech Embassy
Article notification Print Decrease font size Increase font size

Udhëheqësi i Ambasadës Çeke, atasheu i mbrojtjes dhe kontingjenti çek i KFOR-it bënë homazhe për ushtarët e rënë çek

Udhëheqësi i Ambasadës së Republikës Çeke në Prishtinë, Pavel Bílek, atasheu i mbrojtjes, Kol. Radim Jonáš dhe komandanti i kontingjentit çek në KFOR, nënkolonel Jiří Jindra, së bashku me pjesëtarët e kontingjentit çek të KFOR-it, nderuan duke kujtuar dy ushtarët çekë të vdekur tragjikisht - anëtarët e shtabit të batalionit të parë çek dhe sllovak të KFOR-it, rreshter Luděk Severa dhe mbikëqyrësin Vlastislav Hendrich, të cilët vdiqën më 14 shtator 2002 në aksident të një automjeti të blinduar të personelit

Akti i nderimit u bë në një përkujtimore për këtë ngjarje tragjike pranë ish-bazës së KFOR-it në Shajkovc.

Udhëheqësi i Ambasadës Çeke, atasheu i mbrojtjes dhe kontingjenti çek i KFOR-it bënë homazhe për ushtarët e rënë çek

Udhëheqësi i Ambasadës Çeke, atasheu i mbrojtjes dhe kontingjenti çek i KFOR-it bënë homazhe për ushtarët e rënë çek

​ Udhëheqësi i Ambasadës Çeke, atasheu i mbrojtjes dhe kontingjenti çek i KFOR-it bënë homazhe për ushtarët e rënë çek​ Klepněte a táhněte pro přesunutí ​

​ Udhëheqësi i Ambasadës Çeke, atasheu i mbrojtjes dhe kontingjenti çek i KFOR-it bënë homazhe për ushtarët e rënë çek​ Klepněte a táhněte pro přesunutí ​