česky  shqip  english 

Advanced search
na_celou_sirku
Photo: AAB
Article notification Print Decrease font size Increase font size

Udhëheqësi i Ambasadës së Çekisë ligjëroi para studentëve të AAB-së

Pavel Bílek ligjëroi për historinë dhe të tashmen e Republikës së Çekisë para studentëve të administratës publike dhe diplomacisë në Kolegjin AAB, në Prishtinë.

Ai, gjithashtu i njohu studentët me përfshirjen aktive të Republikës së Çekisë në Kosovë dhe në rajonin e Ballkanit Perëndimor. Udhëheqësi i Ambasadës çeke u prit edhe nga rektori i Kolegjit AAB, Bujar Demjaha.

​ Udhëheqësi i Ambasadës së Çekisë ligjëroi para studentëve të AAB-së

​ Udhëheqësi i Ambasadës së Çekisë ligjëroi para studentëve të AAB-së 

​ Udhëheqësi i Ambasadës së Çekisë ligjëroi para studentëve të AAB-së

​ Udhëheqësi i Ambasadës së Çekisë ligjëroi para studentëve të AAB-së 

 

​ Udhëheqësi i Ambasadës së Çekisë ligjëroi para studentëve të AAB-së

​ Udhëheqësi i Ambasadës së Çekisë ligjëroi para studentëve të AAB-së 

 

​ Udhëheqësi i Ambasadës së Çekisë ligjëroi para studentëve të AAB-së

​ Udhëheqësi i Ambasadës së Çekisë ligjëroi para studentëve të AAB-së