česky  shqip  english 

Advanced search
na_celou_sirku
Photo: Ambasada e Çekisë
Article notification Print Decrease font size Increase font size

Udhëheqësi i Ambasadës së Çekisë dhe Udhëheqësi i Ambasadës së Austrisë u takuan me Ministren e Punëve të Jashtme

Më 11 nëntor, udhëheqësi i Ambasadës së Çekisë, Pavel Bílek, dhe ambasadori i Republikës së Austrisë, Christoph Weidinger, u takuan me zëvendëskryeministren dhe ministren e punëve të jashtme e diasporës, Donika Gërvalla.

Ata, e informuan Ministren për mbështetjen e vendeve të Bashkëpunimit Slavkov, të dhënë në çështjen e zgjerimit të BE-së me vendet e Ballkanit Perëndimor. Njëherazi, ata, theksuan se thellimi i bashkëpunimit në mes të BE-së dhe Ballkanit Perëndimor duhet të ket ndikim të drejtpërdrejt pozitiv tek njerëzit në këtë rajon.

Udhëheqësi i Ambasadës së Çekisë dhe Udhëheqësi i Ambasadës së Austrisë u takuan me Ministren e Punëve të Jashtme

Udhëheqësi i Ambasadës së Çekisë dhe Udhëheqësi i Ambasadës së Austrisë u takuan me Ministren e Punëve të Jashtme