česky  shqip  english 

Advanced search
na_celou_sirku
Photo: Photo - MEUI RKS
Article notification Print Decrease font size Increase font size

Udhëheqësi i Ambasadës së Çekisë takoi Ministrin e Integrimeve Evropiane

Udhëheqësi i Ambasadës së Çekisë në Kosovë, Pavel Bílek, u takua me ministrin e integrimeve evropiane, Blerim Reka.

Ai, e uroi ministrin Reka për emërimin e tij dhe theksoi se qeveria e Çekisë përkrahë procesin e zgjerimit dhe anëtarësimit në BE të të gjitha vendeve të Ballkanit Perëndimor, përfshirë edhe Kosovën. Ai, shprehu shpresën, për at synim, qeveria e re e Kosovës do të shpejtojë realizimin e zotimeve të Marrëveshjes së Stabilizim Asociimit dhe detyrat e Agjendës së reformave evropiane.