česky  shqip  english 

Advanced search
na_celou_sirku
Photo: Czech Embassy Pristina
Article notification Print Decrease font size Increase font size

Udhëheqësi i Ambasadës së Çekisë takoi Koordinatorin Shtetëror për dialog me Serbinë

(This article expired 27.10.2022.)

Të martën, më 20 tetor, udhëheqësi i Ambasadës së Çekisë në Kosovë, Pavel Bílek, u takua me koordinatorin shtetëror për dialog me Serbinë, Skënder Hyseni.

Ata diskutuan çështjet e ndërlidhura me dialogun në mes të Kosovës dhe të Serbisë. Koordinatori Shtetëror e informoi Udhëheqësin e Ambasadës për vlerësimin e gjendjes së tashme të negociatave. Pavel Bílek shprehu shpresën se dialogu i lehtësuar nga BE-ja të qoj në normalizim të shpejt të marrëdhënieve të përbashkëta në mes të Kosovës dhe Serbisë dhe arritjen e marrëveshjes përfundimtare gjithëpërfshirëse duke përfshirë zgjidhjet për të gjitha çështjet e hapura.