česky  shqip  english 

Advanced search
na_celou_sirku
Photo: KFOR
Article notification Print Decrease font size Increase font size

Udhëheqësi i Ambasadës së Çekisë u prit nga komandanti i KFOR-it

Më 11 mars 2022, udhëheqësi i Ambasadës së Republikës së Çekisë në Kosovë, Pavel Bílek, u takua me komandantin e KFOR-it, gjeneralmajor Ferenc Kajári. 

Gjatë takimit, udhëheqësi i Ambasadës Çeke theksoi rëndësinë që Republika Çeke i kushton forcimit të sigurisë dhe stabilitetit në Kosovë dhe në tërë Ballkanin Perëndimor. Si aleate e përgjegjshme në NATO, Republika Çeke do të vazhdojë të kontribuojë për këtë edhe përmes pjesëmarrjes së saj në misionin e KFOR-it në Kosovë.