česky  shqip  english 

Advanced search
na_celou_sirku
Photo: Czech Embassy
Article notification Print Decrease font size Increase font size

Udhëheqësi i Ambasadës së Çekisë u takua me përfaqësuesit e People in Need për Ballkanin Perëndimor

Udhëheqësi i Ambasadës së Çekisë në Kosovë, Pavel Bílek, së bashku me zëvendësin e tij, Juraj Melioris, u takua me Vladislav Vik, përfaqësues rajonal në detyrë i Pepole in Need për Ballkanin Perëndimor, dhe Ramadan Berishën, përfaqësues e kësaj organizate në Kosovë.

Gjatë takimit në Ambasadën e Çekisë në Kosovë ata njoftuan njëri-tjetrin me veprimtaritë e tashme dhe diskutuan për mundësitë e bashkëpunimit të mëtjem në Kosovë. 

 

Udhëheqësi i Ambasadës së Çekisë u takua me përfaqësuesit e People in Need për Ballkanin Perëndimor

Udhëheqësi i Ambasadës së Çekisë u takua me përfaqësuesit e People in Need për Ballkanin Perëndimor