česky  shqip  english 

Advanced search
na_celou_sirku
Photo: Ambasada e Çekisë
Article notification Print Decrease font size Increase font size

Udhëheqësi i Ambasadës së Çekisë u takua me Drejtorin Ekzekutiv të Këshillit Evropian të Investitorëve

Udhëheqësi i Ambasadës çeke në Kosovë, Pavel Bílek, së bashku me konsullin për ekonomi dhe tregti, Květoslav Sulek, më 10 nëntor takoi drejtorin ekzekutiv të Këshillit të Investitorëve Evropianë në Kosovës, Emrush Ujkani.

 Kryeshefi ekzekutiv prezantoi veprimtaritë e Këshillit të Investitorëve Evropianë në Kosovë dhe së bashku diskutuan për mundësitë e bashkëpunimit në fushën e investimeve. Udhëheqësi i Ambasadës së Çekisë i ofroi partnerit kosovar informacione për sistemin e mbështetjes së investimeve në Republikën e Çekisë dhe kontaktet me organizatat çeke që merren me mbështetjen e investimeve.

Udhëheqësi i Ambasadës së Çekisë u takua me Drejtorin Ekzekutiv të Këshillit Evropian të Investitorëve

Udhëheqësi i Ambasadës së Çekisë u takua me Drejtorin Ekzekutiv të Këshillit Evropian të Investitorëve