česky  shqip  english 

Advanced search
na_celou_sirku
Photo: ZÚ Priština
Article notification Print Decrease font size Increase font size

Udhëheqësi i Ambasadës së Republikës së Çekisë, në Prishtinë nderoi ushtarët e rënë çek

Më 13 shtator 2019, në afërsi të ish-bazës ushtarake çeke në Shajkofc Udhëheqësi i Ambasadës së Republikës së Çekisë, Pavel Bílek, dhe anëtarët e kontingjentit çek të KFOR-it nderuan ushtarët e rënë çek pranë memorialit të tyre. Ceremonia e nderimit përkujtues u bë me vënien e kurorave me lule dhe një minutë heshtje.

Anëtarët e batalionit të parë Çekosllovak të KFOR-it, rreshteri z. Luděk Severa dhe rreshteri i lartë z. Vlastislav Hendrich para 15 vjetësh vdiqën në incidentin e transportuesit të blinduar OT-64.

Attachments

Foto 1 476 KB JPG (Picture / Photo) 2019-09-13

Foto 2 529 KB JPG (Picture / Photo) 2019-09-13

Foto 3 533 KB JPG (Picture / Photo) 2019-09-13

Foto 4 406 KB JPG (Picture / Photo) 2019-09-13