česky  shqip  english 

Advanced search
na_celou_sirku
Photo: mzvkos
Article notification Print Decrease font size Increase font size

Udhëheqësi i Ambasadës së Republikës së Çekisë, Pavel Bílek, u takua me zëvendësministrin e punëve të jashtme të Kosovës, Anton Berisha

Më 18 nëntor 2019, u mbajt takimi në mes të udhëheqësit të Ambasadës së Çekisë në Kosovë, Pavel Bílek, dhe zëvendësministrit të punëve të jashtme të Kosovës, z. Anton Berisha.

Në kontekst të 30 vjetorit të Revolucionit të Kadifenjtë në Republikën e Çekisë ata biseduan për përvojën e procesit transformues socio-ekonomik në të dy vendet dhe pritjet pas zgjedhjeve të parakohshme në Kosovë.