česky  shqip  english 

Advanced search
na_celou_sirku
Photo: Telegrafi
Article notification Print Decrease font size Increase font size

Udhëheqësi i Ambasadës u intervistua për prioritetet e Presidencës Çeke

Udhëheqësi i Ambasadës së Republikës së Çekisë në Kosovë, Pavel Bílek, lidhur me fillimin e presidencës së Republikës Çeke në Këshillin e Bashkimit Evropian, u intervistua nga mediet kosovare.

Më 4 korrik, RTK ka transmetuar një intervistë në të cilën Pavel Bílek ka trajtuar prioritetet e presidencës çeke për Ballkanin Perëndimor, duke përfshirë theksimin e progresit në dialogun ndërmjet Kosovës dhe Serbisë dhe perspektivën e liberalizimit të vizave për Kosovën. Çështjen e heqjes së vizave e ka trajtuar edhe Pavel Bílek në një intervistë gjithëpërfshirëse për Telegrafin, e cila është publikuar më 15 korrik. Ai, në intervistë ka theksuar edhe gjendjen e tashme, si dhe perspektivën e tyre në të ardhmen, të marrëdhënieve bilaterale ndërmjet Republikës Çeke dhe Kosovës.

Udhëheqësi i Ambasadës u intervistua për prioritetet e Presidencës Çeke

Udhëheqësi i Ambasadës u intervistua për prioritetet e Presidencës Çeke