česky  shqip  english 

Advanced search
na_celou_sirku
Photo: Ministria e Mbrojtjes
Article notification Print Decrease font size Increase font size

Udhëheqësi i Ambasadës u prit nga Ministri i Mbrojtjes

Më 29 qershor 2021, Pavel Bílek, udhëheqësi  i Ambasadës Çeke në Kosovë, u prit nga ministri i ri i Mbrojtjes i Kosovës, Armend Mehaj.

Pavel Bílek theksoi se Republika Çeke, si një vend anëtar, po ndihmon për të përmbushur angazhimin e NATO-s për paqe, siguri dhe stabilitet në Kosovë dhe rajon. Ushtarët Çek janë pjesë e operacionit ndërkombëtar të paqes KFOR. Gjatë takimit, Udhëheqësi i Ambasadës gjithashtu vlerësoi qëllimet ambicioze të qeverisë së re të Kosovës në fushën e integrimit Euro-Atlantik.

Udhëheqësi i Ambasadës u prit nga Ministri i Mbrojtjes

Udhëheqësi i Ambasadës u prit nga Ministri i Mbrojtjes