česky  shqip  english 

Advanced search
na_celou_sirku
Photo: Ambasada e Çekisë
Article notification Print Decrease font size Increase font size

Udhëheqësi i Ambasadës vizitoi rajonin e Gorës

Udhëheqësi i Ambasadës së Çekisë në Kosovë, Pavel Bílek, më 19 korrik vizitoi rajonin e Gorës.

Ai u takua me kryetarin e partisë që përfaqëson qytetarët goran, Partia e Unitetit të Goranëve, që është edhe anëtar i parlamentit të Kosovës, Adem Hodža. Anëtarë të Partisë që përfaqësojnë goranët ishin të pranishëm në këtë takim, po ashtu. Kryetari i partisë, Adem Hodža, njoftoi Udhëheqësin e Ambasadës së Çekisë për gjendjen e komunitetit goran në Kosovë, problemet e tyre dhe nevojat e tashme. Udhëheqësi i Ambasadës së Çekisë, në veçanti, u interesua për gjendjen sociale dhe ekonomike në rajon, si dhe kushtet në arsimim dhe kujdes shëndetësor. Gjatë qëndrimit të tij, Udhëheqësi i Ambasadës së Çekisë vizitoi disa fshatra të banuara me goranë në këtë rajon dhe u njoftua me bukuritë natyrore unike të kësaj zone.

​ Udhëheqësi i Ambasadës vizitoi rajonin e Gorës

​ Udhëheqësi i Ambasadës vizitoi rajonin e Gorës

​ Udhëheqësi i Ambasadës vizitoi rajonin e Gorës

​ Udhëheqësi i Ambasadës vizitoi rajonin e Gorës

​ Udhëheqësi i Ambasadës vizitoi rajonin e Gorës

​ Udhëheqësi i Ambasadës vizitoi rajonin e Gorës

Udhëheqësi i Ambasadës vizitoi rajonin e Gorës

Udhëheqësi i Ambasadës vizitoi rajonin e Gorës