česky  shqip  english 

Advanced search
na_celou_sirku
Photo: (@MZV)
Article notification Print Decrease font size Increase font size

Udhëheqësit e PDK-së takuan udhëheqësit e misioneve të vendeve të BE-së

Më 11 mars 2016, në Prishtinë, udhëheqësit e PDK-së informuan udhëheqësit e misioneve të vendeve të BE-së për përparësit e PDK-së në periudhën e ardhshme.


 

Ushtruesi i detyrës së kryetarit të PDK-së, Kadri Veseli, nënkryetarët e PDK-së: Enver Hoxhaj dhe Hajredin Kuçi, theksuan se përparësia e tyre, në afat të shkurtër, është synimi për integrimin e Kosovës në BE dhe heqja e vizave. Njëherazi, ata vunë theksin në negociatat me opozitën duke zëvendësuar dhunën me dialog konstruktiv. Dialogu me Serbinë është një temë e rëndësishme e negociatave. Udhëheqësit e PDK-së nënvizuan strategjinë e partisë për më shumë transparencë dhe interesimin e theksuar për investimet e huaja në Kosovë.       

Galleries


PDK Leadership meets EU Heads of Mission