česky  shqip  english 

Advanced search
na_celou_sirku
Photo: (@MZV)
Article notification Print Decrease font size Increase font size

Urime, zonja Presidente!

Më 20 prill 2015 ambasadori i Çekisë, z. Ivo Šilhavý, dhe zëvendësshefja e Misionit znj. Jana Kálmán, me kërkesën e tyre, u pritën nga zonja Presidente Atifete Jahjaga për ta uruar me rastin e përvjetorit të sajë të lindjes.
 

Zonja Presidente çmoi veprimtarinë e bashkëpinimit zhvillimor çek, në veçanti projektet e përqerndruara në përkrahje të njerëzve të cënuar në shoqëri dhe atyre me aftësi të kufizuara. Ambasadori Šilhavý vlerësoi lart rolin e zonjës Presidente në stablizimin e politikës së brendshme të Kosovës dhe në përfaqësimin e Kosovës në skenën politike ndërkombëtare.

Galleries


Congratulation Madam President