česky  shqip  english 

Advanced search
na_celou_sirku
Photo: KFOR
Article notification Print Decrease font size Increase font size

Ushtarët çek të KFOR-it festuan Ditën Kombëtare

Anëtarët e kontingjentit paqëruajtës çek të KFOR-it, më 9 nëntor, festuan Ditën Kombëtare.

Bashkë me ta, Ditën Kombëtare të Çeksië, e kremtuan edhe komandanti i KFOR-it,  gjeneral majori Lorenzo d’Addario, si dhe komandantët e ushtarët nga njësitet përfaqësuese në KFOR. Po ashtu, në këtë festim morën pjesë edhe përfaqësuesit e Ambasadës së Çeksië në Kosovë.