česky  shqip  english 

Advanced search
na_celou_sirku
Photo: Embassy of the Czech Republic in Pristina
Article notification Print Decrease font size Increase font size

Vizitë Ditës së Pavarësisë së Kosovës

Më 23 shkurt 2018, në oborrin e Kuvendit të Republikës së Kosovës, me një ceremoni u hap ekspozita “17 shkurti 2008 – Vizitë Ditës së Pavarësisë së Kosovës”.

Ekspozita, u organizua nga Zyra e Presidentit dhe u qeverisë nga kuratori Astrit Ibrahimi, prezanton pamjet e zgjedhura nga dhjetë fotografë të Kosovës të cilët përcollën kremtimet në Ditën e Pavarësisë së Kosovës – më 17 shkurt 2008.  “Ishte jehonë e përbashkët e bukurisë së jashtëzakonshme, të ëndrrës së plotësuar, nga dy milionë njerëz në një vend”, thuhet në hyrjen e katalogut të përgatitur nga Rina Meta, me tekst të Petrit Selimit, Rina Metas dhe Shkëlzen Maliqit. Në ekspozitë ishin fotografitë nga Adnan Ruhani, Atdhe Mulla, Armend Nimani, Astrit Ibrahimi, Ermal Meta, Fisnik Dobreci, Kushtrim Tërnava, Petrit Rrahmani, Valdrin Xhemaj dhe Visar Kryeziu.

Galleries


Kosovo Independence Revisited