česky  shqip  english 

Advanced search
Article notification Print Decrease font size Increase font size

Vizitë në minierën “Trepça”

Udhëheqësi i Ambasadës së Çekisë në Kosovë, Pavel Bílek, së bashku me konsulin për çështje ekonomike në Ambasadë, Květoslav Sulek, vizitoi “Trepçën”, më 22 korrik.

Udhëheqësi i Ambasadës u takua me drejtorin e përgjithshëm, Rafet Ibishi, drejtorin teknik, Shyqyri Sadiku, dhe përfaqësuesit e kompanisë. Tërësia e komplekseve të minierës “Trepça” ka rezerva unike të burimeve të mineraleve, “Trepça” është miniera më e madhe në Evropë me plumb-zink dhe argjend.

Përfaqësuesit e minierës “Trepça” informuan për strukturën e rezervave të mineraleve dhe të investimeve të tashme e nevojave teknike të kompleksit. Përfaqësuesit e Ambasadës së Çekisë dhe menaxhmenti i “Trepçës” biseduan në detaje për mundësitë specifike për kompanitë çeke, në veçanti në fushën e hulumtimit gjeofizik dhe gjeologjik, furnizimit me pajisje minerare, revitalizimin e puseve të vërshuara, etj.

Vizitë në minierën “Trepça”

Vizitë në minierën “Trepça”

Vizitë në minierën “Trepça”

Vizitë në minierën “Trepça”

Vizitë në minierën “Trepça”

Vizitë në minierën “Trepça”

Vizitë në minierën “Trepça”

Vizitë në minierën “Trepça”

Vizitë në minierën “Trepça”

Vizitë në minierën “Trepça”

Vizitë në minierën “Trepça”

Vizitë në minierën “Trepça”

Vizitë në minierën “Trepça”

Vizitë në minierën “Trepça”

Vizitë në minierën “Trepça”

Vizitë në minierën “Trepça”