česky  shqip  english 

Advanced search
na_celou_sirku
Photo: © Velvyslanectví ČR v Prištině
Article notification Print Decrease font size Increase font size

Udhëheqësi i Ambasadës së Çekisë – anëtarë i Misionit Vëzhgues Zgjedhor

Udhëheqësi i Ambasadës së Republikës së Çekisë në Prishtinë, Pavel Bilek, së bashku me zëvendësin e tij, Dusan Kralik, merr pjesë si anëtarë i Misionit Vëzhgues Zgjedhor të BE-së, në Kosovë.

BE-ja ka dërguar një ekip të vëzhguesve zgjedhor, të bëjë vëzhgim të paanshëm dhe të pavarur të zgjedhjeve të parakohshme ligjdhënëse, të 6 Tetorit.