česky  shqip  english 

Advanced search
na_celou_sirku
Photo: Ambasada e Çekisë në Prishtinë
Article notification Print Decrease font size Increase font size

Zëvendës udhëheqësi i Ambasadës së Çekisë – anëtar i Delegacionit të Misionit Vëzhgues të BE-së

Zëvendës udhëheqësi i Ambasadës së Çekisë në Prishtinë, Juraj Melioris, mori pjesë në vëzhgimin e zgjedhjeve në Kosovë, në koordinim me Misionin e Ekspertëve të Zgjedhjeve të BE-së.

BE-ja organizoi dhe koordinoi pjesëmarrjen e vëzhguesve nga ambasadat e vendeve anëtare të BE-së, dhe të organizatave ndërkombëtare të akredituara në Kosovë, në zgjedhjet e parakohshme me 14 shkurt 2021.