česky  shqip  english 

Advanced search
Article notification Print Decrease font size Increase font size

Zëvendës udhëheqësi i Ambasadës së Çekisë – anëtar i Misionit Vëzhgues Zgjedhor të BE-së

Zëvendës udhëheqësi i Ambasadës së Republikës së Çekisë në Prishtinë, z. Juraj Melioris, mori pjesë në vëzhgimin e zgjedhjeve komunale në Kosovë, më 17 tetor 2021. 

Bashkimi Evropian organizoi dhe koordinoi Misionin e tij të Vëzhgimit të Zgjedhjeve, që po ashtu, përfshiu edhe përfaqësuesit e ambasadave të vendeve anëtare të BE-së, të akredituara në Kosovë.