česky  shqip  english 

Advanced search
Article notification Print Decrease font size Increase font size

Zëvendësi i Ambasadës vizitoi Festivalin e Filmit në Prizren

Zëvendësi i Ambasadës së Republikës së Çekisë në Kosovë, Juraj Melioris, vizitoi festivalin e filmit DOKUFEST në Prizren, nga 7 deri më 8 gusht 2021. Ndër të tjera, ai gjithashtu pa kontributet filmike të kineastëve çek në kategorinë e filmave të shkurtër për fëmijë - filmat Qyqe (Cuckoo) dhe Azil (Sanctuary). 

Takimi i tij me kryetarin e Prizrenit, z. Mytaher Haskuka, ishte gjithashtu shumë i dobishëm.