česky  shqip  english 

Advanced search
na_celou_sirku
Photo: DPM´s Office
Article notification Print Decrease font size Increase font size

Zëvendëskryeministri i parë Besnik Bislimi vizitoi Republikën Çeke

Ministri çek për Çështjet Evropiane, Mikuláš Bek, zhvilloi bisedime me zëvendëskryeministrin e parë të Kosovës, Besnik Bislimi.

Ministri Bek dhe zëvendëskryeministri Bislimi diskutuan për perspektivat e procesit të zgjerimit të BE-së, gjendjen e tashme në dialogun Kosovë-Serbi dhe efektet negative të krizës aktuale energjetike. Gjatë takimit të tyre është diskutuar më në detaje për liberalizimin e vizave për Kosovën, në kuadër të presidencës çeke të BE-së.

Ky takim u zhvillua në kuadër të vizitës së zëvendëskryeministrit të parë Besnik Bislimi në Republikën Çeke më 6 dhe 7 shtator. Gjatë kësaj vizite zëvendësministri për Çështje Evropiane dhe Këshilltari i Kryeministrit për Punë të Jashtme dhe Siguri, Tomáš Pojar, u takua me Besnik Bislimin. Në Institutin për Politika Evropiane EUROPEUM, zëvendëskryeministri i parë prezantoi pikëpamjet e Kosovës për çështjet e demokratizimit dhe integrimit evropian në kontekstin e sfidave aktuale.

​ Zëvendëskryeministri i parë Besnik Bislimi vizitoi Republikën Çeke

​ Zëvendëskryeministri i parë Besnik Bislimi vizitoi Republikën Çeke

​ Zëvendëskryeministri i parë B Zëvendëskryeministri i parë Besnik Bislimi vizitoi Republikën Çeke

​ Zëvendëskryeministri i parë B Zëvendëskryeministri i parë Besnik Bislimi vizitoi Republikën Çeke

​ Zëvendëskryeministri i parë Besnik Bislimi vizitoi Republikën Çeke

​ Zëvendëskryeministri i parë Besnik Bislimi vizitoi Republikën Çeke

 

​ Zëvendëskryeministri i parë Besnik Bislimi vizitoi Republikën Çeke

​ Zëvendëskryeministri i parë Besnik Bislimi vizitoi Republikën Çeke