česky  shqip  english 

Advanced search
na_celou_sirku
Photo: ZUCR
Article notification Print Decrease font size Increase font size

Zgjedhjet e parakohshme komunale në komunat e Kosovës me shumicë serbe

Më 19 maj 2019, Ambasada e Çekisë në Prishtinë dërgoi ekipin e vet “Vëzhguesi Diplomatik”, për të përcjell zgjedhjet e parakohshme komunale në katër komunat me shumicë serbe, në veri të Kosovës.
 

Ekipi çek ishte pjesë e “Vëzhguesi Diplomatik” dhe u dërgua të vëzhgojë procesin zgjedhor në rajonin e Zubin Potokut, ku vizitoi disa qendra të votimit, me shumicë shqiptare dhe ato serbe. Ekipi çek u pasurua me praninë e përfaqësuesve të misionit të sundimit sipas ligjit - EULEX.  

“Vëzhguesi Diplomatik” çek po ashtu mori pjesë në numërimin përfundimtar të votave në komunën e Zubin Potokut.

Attachments

Volby 1 486 KB JPG (Picture / Photo) 2019-05-21

Volby 2 724 KB JPG (Picture / Photo) 2019-05-21