عربي  česky  français 

rozšířené vyhledávání
na_celou_sirku
Foto: cc
Upozornění na článek Tisknout Zmenšit písmo Zvětšit písmo

Mezinárodní zemědělský veletrh SIAM 2019

Ministerstvo zemědělství a velvyslanectví ČR v Rabatu zvou české firmy ze sektoru zemědělství, potravinářství, včetně souvisejících technologií k účasti na veletrhu SIAM 2019, který se koná v termínu 16. 4. až 21. 4. 2019.
 

Mezinárodním zemědělský a potravinářský veletrh SIAM je největší a nejvýznamnější veletržní akcí v Maroku, počet návštěvníků se pohybuje každoročně okolo 1 milionu. V pořadí 14. ročník proběhne ve dnech 16. – 21. 4. 2019 v Meknesu.

Slavnostní zahájení za účasti marockého krále je plánováno na 16. 4. 2019, v průběhu následujících tři dnů budou probíhat odborné semináře a kulaté stoly. Poté bude veletrh otevřen široké veřejnosti. Česká účast proběhne v termínu 15. až 18. 4. 2019, tedy ve dnech, kdy je veletrh věnován odborné veřejnosti.

Cílem české účasti na veletrhu je:

  • navázání nových a prohlubování dosavadních obchodních vztahů marockých a českých firem;

  • zviditelnit české firmy, produkty a technologie na marockém trhu;

  • přiblížit marocký trh a jeho fungování českým exportérům;
  • překonat stávající obavy českých firem z jazykové a kulturní bariéry,
  • optimalizovat náklady spojené s cestou a účastí na veletrhu.

Zvoucí instituce zajistí národní expozici na veletrhu (výstavní plocha, základní vybavení stánků, catering, přívod energie), společenský večer k setkání se zástupci marockého resortu zemědělství i významnými partnery českých firem a vnitrostátní dopravu v Maroku. Aktuální informace o marockém trhu získáte např. na webu businessinfo.cz.

Více informací Vám poskytne obchodní rada velvyslanectví ČR v Rabatu, pan Jan Hladík, na adrese: jan_hladik@mzv.cz a telefonu +212 (0) 537 755 420/21.

 

Zájem o účast na veletrhu potvrďte odesláním přiložené přihlášky panu Hladíkovi nejpozději do 15. února 2019.