česky  english 

rozšířené vyhledávání
Upozornění na článek Tisknout Zmenšit písmo Zvětšit písmo

Český ples v Bruselu 2012

Kdy: 27.01.2012, Kde: Concert Noble

Již pátý ročník prestižní české akce se konal pod záštitou předsedy Evropské komise José Manuela Barrosa, předsedy české vlády Petra Nečase a ministra zahraničí Karla Schwarzenberga.

Pořadatelé letošního Českého plesu v Bruselu – Stálé zastoupení ČR při EU, Hlavní město Praha a spolupracující kraje Moravskoslezský, Karlovarský a Jihomoravský – děkují všem hostům, kteří přijali naše pozvání, a všem účinkujícím a pořadatelské agentuře „Česká umělecká“, kteří podali skutečně profesionální výkon.

Český ples je hlavní reprezentační akcí České republiky v Bruselu. Umožňuje neformální setkávání nejvýznamnějších hostů z institucí Evropské unie se zástupci diplomatické a podnikatelské komunity včetně nejvýznamnějších Čechů v Belgii a z České republiky (letošní akce se zúčastnil ministr životního prostředí Tomáš Chalupa a primátor Hlavního města Prahy Bohuslav Svoboda).

Pátý ročník Českého plesu byl vysoce hodnocen pro svůj pestrý program klasické a latinskoamerické hudby (Český národní symfonický orchestr), lidových písní (cimbálová muzika Slovácko mladší), diskotéky (Martin Hrdinka), předtančení (taneční skupina Krok), „půlnoční překvapení“ s operním vystoupením Patricie Janečkové a hodnotné dary v tombole. Moderování se tradičně ujali Tomáš Hanák a Martina Poštová.

Během večera se podávala výběrová moravská vína, která poskytl Vinařský fond ČR. Preclíky a svatební koláčky zajistil Podnikatelský svaz pekařů a cukrářů v ČR a „čokoládovou show“ společnosti Corné Port-Royal - Bohemia EU Planners.

Poděkování pořadatelů patří následujícím sponzorům a partnerům, bez nichž by nebylo možné letošní 5. ročník Českého plesu v Bruselu vůbec realizovat:

  • Škoda Auto, a.s. – hlavní partner akce
  • Budějovický Budvar, n.p.
  • ČEZ, a.s.
  • České aerolinie (zajištění dopravy části vstupujících)

 

Další informace:

 

Foto: Geert Vanden Wijngaert

přílohy

Czech Ball 2012 - programme 1 MB PDF (Acrobat dokument) 8.2.2012

galerie


gallery