english  česky 

rozšířené vyhledávání
Upozornění na článek Tisknout Zmenšit písmo Zvětšit písmo

Česká účast na Saudi Health 2015

Ve dnech 18.-20.2015 se za české účasti konal v Rijádu největší zdravotnický veletrh Saudi Health.

Velvyslanectví ČR za výrazného přispění české firmy 7D International zorganizovalo českou oficiální prezentaci na veletrhu Saudi Health 2015. Katalogy pro veletrh dodalo 8 dalších českých společností, veletrh podpořili svou účastí i zástupci tří českých firem. České firmy Linet a SMT byly reprezentovány i na stáncích jejich saúdských zástupců, firma Multi pak na svém samostatném stánku v blízkosti oficiální české expozice. Účast na veletrhu jen povrdila silnou pozici českého lázeňství a rehabilitací v Saúdské Arábii. Český stánek navštívili stovky zájemců o ozdravné pobyty v ČR. Současně se podařilo propagovat některé české výrobky a neutuchající zájem byl i o zdravotnický personál do saúdských nemocnic a rehabilitačních středisek. Český stánek navštívil během zahájení veletrhu i ministr civilních služeb Khalid bin Abdallah Al-Araj. Publicitu české účasti přinesl rovněž rozhovor Saudi TV2 s velvyslancem ČR J. Slavíkem.

saudihealth2015_1


Český stánek byl díky oficiální účasti prostřednictvím velvyslanectví a podpoře MZV označen velkou vlajkou u stropu haly.

saudihealth2015_2


Velvyslanec ČR v Saúdské Arábii J. Slavík při rozhovoru s ministrem civilních služeb Saúdskoarabského království p. Khalidem bin Abdallah Al-Arajem.

saudihealth2015_3


Velvyslanec J. Slavík během rozhovoru pro saúdskou televizní stanici Saudi TV2.

saudihealth2015_4


Velvyslanec J. Slavík na expozici české firmy Linet.

saudihealth2015_5


Český stánek v plném provozu během veletrhu.