македонски  english  česky 

понатамошно барање
Article notification Print Decrease font size Increase font size

Termine për vizë afatgjate

Procesi i bërjes së terminit për leje qëndrimi afatgjatë për marrjen e kartelës për punë dhe për vizat afatgjate për sipërmarrës është mbyllur për momentin për shkak të përmbushjes së kuotave. Mundësia tjetër e bërjes së terminit do të jetë me 5.11.2021.
 

Aplikuesit të cilët nuk kanë marë termin për dorrëzimin e aplikacionit për qëndrim afatgjatë, nuk kanë qenë të inkuadruar në numrin e caktuar me kuotën për dy muaj.