македонски  english  česky 

понатамошно барање
na_celou_sirku
Photo: (@MZV)
Article notification Print Decrease font size Increase font size

Прво издание на Билтенот на МНР на Република Чешка за надворешната развојна соработка во рамките на Европската година за развој 2015

Министерството за надворешни работи на Република Чешка во рамки на Европската година за развој 2015 го подготви првото издание на месечникот за надворешна развојна соработка, кој е наменет за широката јавност и експертите.
 

Министерството за надворешни работи на Република Чешка преку својот Билтен ја доближува чешката билатерална и мултилатерална соработка, како и актуелните теми што се дискутираат во рамки на Европската година за развој (EYD2015).