македонски  english  česky 

понатамошно барање
na_celou_sirku
Photo: (@MZV)
Article notification Print Decrease font size Increase font size

Претседателот Ѓорге Иванов се сретна со амбасадорите на Вишеградската група

На 25 февруари 2016 година, Амбасадорите на Република Чешка (земја претседавач со В4), Унгарија, Полска и Словачка имаа прилика да се сретнат со Претседателот на Република Македонија Ѓорге Иванов во рамки на работниот ручек што тој го приреди. Главна тема на разговорите беше актуелната мигрантска криза и помошта на земјите на Вишеградската група за Република Македонија во нејзиното совладување.

Галерија


Ivanov