македонски  english  česky 

понатамошно барање
Article notification Print Decrease font size Increase font size

Разговорите на Амбасадорот Мирослав Рамеш со министерот за одбрана, Радмила Шеќеринска

На 14 јуни 2017 година, амбасадорот Мирослав Рамеш, придружуван од аташе за одбрана Томаш Даниел, се сретна со министерот за одбрана и заменик-премиер Радмила Шеќеринска.
Главна тема на состанокот беше Чешката поддршка со цел забрзување во процесот на интеграција на Република Македонија во евро-атлантските структури, понатамошен развој на соработката во воената област и помош на Македонија за решавање на миграцијата криза.
 

Галерија


MO