македонски  english  česky 

понатамошно барање
Article notification Print Decrease font size Increase font size

Предавање на малиот локален проект во скопската Општина Гази Баба

На ден 21.06.2017 амбасадорот Мирослав Рамеш во присуство на директорот на невладината организација "Балканска Фондација за одржлив развој" Влатко Андоновски на господин Блажо Митев, директор на средното училиште "Партенија Зографски"свечено му го предаде реконструираниот дел од интернатот.
Целта и резултатот за спроведување на малиот локален проект "Подобри услови за учениците со посебни потреби" во вредност од 200 илјади круни е подобрување на условите за живот како и условите за настава на учениците со оштетен слух.