македонски  english  česky 

понатамошно барање
na_celou_sirku
Photo: neznámý
Article notification Print Decrease font size Increase font size

Средба на амбасадорот Мирослав Томан со претседателот на политичката партија ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски

На 22. Февруари 2019 се оствари средба помеѓу амбасадорот Мирослав Томан и претседателот на политичката партија ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски.  Во фокус на дискусијата беа актуелните политички прашања.