македонски  english  česky 

понатамошно барање
na_celou_sirku
Photo: NA
Article notification Print Decrease font size Increase font size

Посета на амбасадорот Мирослав Томан на Гостивар и церемонијата на затворање на проектот за трансформација

На 31 октомври 2019 година, амбасадорот Мирослав Томан го посети Гостивар.

За време на неговата посета, тој присуствуваше на средбата со градоначалникот Арбен Таварави и со претставниците на Стопанска комора. На крајот на престојот, тој присуствуваше на церемонијата на затворање на локалниот проект за трансформација „Млади гласови“, на кој 20 млади аматерски новинари добија обука.

 

Návštěva velvyslance Miroslava Tomana v Gostivaru a slavnostní zakončení transformačního projektu 3

Návštěva velvyslance Miroslava Tomana v Gostivaru a slavnostní zakončení transformačního projektu 3

Návštěva velvyslance Miroslava Tomana v Gostivaru a slavnostní zakončení transformačního projektu 2

Návštěva velvyslance Miroslava Tomana v Gostivaru a slavnostní zakončení transformačního projektu 2