македонски  english  česky 

понатамошно барање
na_celou_sirku
Photo: NA
Article notification Print Decrease font size Increase font size

Посета на амбасадорот Мирослав Томан во Кавадарци и отворање на изложбата на фотографии „Прага Интима“

На 1 ноември 2019 година, амбасадорот Мирослав Томан го посети градот Кавадарци.

За време на неговата посета, тој присуствуваше на состанокот со градоначалникот на Кавадарци Митко Јанчев и со претставниците на Стопанска комора. Вечерта ја отвори изложбата на фотографии од Прага од фотографот Влатко Деков насловена „Прага интима“.

Návštěva velvyslance Miroslava Tomana v Kavadarci a zahájení výstavy fotografií „Praga Intima“3

Návštěva velvyslance Miroslava Tomana v Kavadarci a zahájení výstavy fotografií „Praga Intima“3

Návštěva velvyslance Miroslava Tomana v Kavadarci a zahájení výstavy fotografií „Praga Intima“2

Návštěva velvyslance Miroslava Tomana v Kavadarci a zahájení výstavy fotografií „Praga Intima“2