македонски  english  česky 

понатамошно барање
Article notification Print Decrease font size Increase font size

Средба на амбасадорот Мирослав Томан со градоначалникот на град Скопје Петре Шилегов

На 16 јануари 2020 година амбасадорот Мирослав Томан се сретна со градоначалникот на град Скопје Петре Шилегов. На средбата се зборуваше за потенцијалното воспоставување на партнерство помеѓу градот Скопје, главниот град на Северна Македонија и градот Брно, Чешка.
 

Velvyslanec Miroslav Toman se setkal se starostou města Skopje Petrem Šilegovem

Velvyslanec Miroslav Toman se setkal se starostou města Skopje Petrem Šilegovem