македонски  english  česky 

понатамошно барање
na_celou_sirku
Photo: NA
Article notification Print Decrease font size Increase font size

Средба на амбасадорот Мирослав Томан со вицепремиерот за европски прашања Бујар Османи

На 23 јануари 2020 година амбасадорот Мирослав Томан се сретна со вицепремиерот за европски прашања Бујар Османи. На средбата се разговараше за билатералните односи помеѓу Република Чешка и Република Северна Македонија како и за актуелните политички прашања во Република Северна Македонија.