македонски  english  česky 

понатамошно барање
na_celou_sirku
Photo: makedonská vláda
Article notification Print Decrease font size Increase font size

Средба на амбасадорот Мирослав Томан со премиерот Оливер Спасовски

На 13 април 2020 година амбасадорот Мирослав Томан беше примен од премиерот Оливер Спасовски, кој му се заблагодари за донацијата на 1 милион заштитни маски кои беа доставени во Скопје во петок на 10 април 2020 година од воен товарен авион на чешката армија.
 

VV

VV

O. Spasovski

O. Spasovski