македонски  english  česky 

понатамошно барање
na_celou_sirku
Photo: mzv cz
Article notification Print Decrease font size Increase font size

Потпишување на договор за имплементација на проектите за локална трансформација за поддршка на независните медиуми

На 17 јуни 2020 година, амбасадорот на Република Чешка Мирослав Томан потпиша договор со невладината организација АДИ (Association for Democratic Initiatives) со цел спроведување на проектот за локална трансформација „Поддржи ги независните медиуми во Северна Македонија за време на интеграцијата за членството во ЕУ“ во вредност од 499 910 чешки круни.
 

VV 1

VV 1

VV 2

VV 2

 

VV 3

VV 3