македонски  english  česky 

понатамошно барање
na_celou_sirku
Photo: Natalija T. Karovska
Article notification Print Decrease font size Increase font size

Потпишување на договор за имплементација на мал локален проект – Обележување на патеки за пешаци и велосипедисти во околината на Скопје

На 19 јули 2020 година амбасадорот Мирослав Томан и претседателот на Федерација за планинарство на Република Северна Македонија Јовица Угриновски потпишаа договор за имплементација на мал локален проект обележување на планинарски патеки за пешаци и велосипедисти во околината на Скопје.
 

VV JU

VV JU