македонски  english  česky 

понатамошно барање
na_celou_sirku
Photo: SLOBODEN PECAT
Article notification Print Decrease font size Increase font size

Интервју на амбасадорот Мирослав Томан за Слободен печат

По повод Националниот ден на Република Чешка, амбасадорот Мирослав Томан даде интервју за Слободен печат.
 

Интервјуто може да го прочитате овде