македонски  english  česky 

понатамошно барање
na_celou_sirku
Photo: plus rozhlas cz
Article notification Print Decrease font size Increase font size

Чешкото радио ја емитуваше програмата „За перипетиите низ кои мора да помине Северна Македонија за да стане дел од Европа“.

Амбасадорот Мирослав Томан беше дел оваа емисија.

https://plus.rozhlas.cz/o-peripetiich-kterymi-musi-projit-severni-makedonie-aby-se-stala-soucasti-8362331